BSD is BOUWEN in VERTROUWEN !
HISTORIE VAN BSD
Als aannemer in ruwbouwweken voor zowel nieuwbouw als renovatie bent u bij BSD aan het juiste adres. Reeds meer dan 3 generaties is de naam Dierckx dé referentie in het realiseren van uw bouwplannen of verbouwplannen van zowel ééngezinswoningen als appartementen (meergezinswoningen). Stefan Dierckx heeft het vak dan ook geleerd van grootvader op vader en van vader op zoon.

Door al die jaren heen heeft de onderneming altijd garant gestaan voor zeer goede kwaliteit tegen een juiste prijs waarbij een persoonlijk contact met de klant van groot belang is. Dat is de dag vandaag nog steeds zo. Bij BSD is men al vanaf begin der jaren fier op wat we doen en vertalen dit nog steeds dagelijks in onze realisaties. Een goed contact met u, als klant, is daarbij onontbeerlijk. Wij denken met u mee vootr uw bouwplannen of renovaties en staan u bij met de juiste raad en advies.
WAAROM KIEZEN VOOR BSD?
1.
Kennis & ervaring
De kennis die men door jarenlange ervaring heeft opgebouwd is overgedragen van vader op zoon. Deze kennis vormt dan ook een stevige basis voor onze projecten. Bij ons kan u erop rekenen dat u beroep doet op uiterst vakbewame mensen!
2.
Prijs & kwaliteit
Heeft u graag een duurzame woning waarin u zich thuis kan voelen? Dan bent u bij BSD aan het juiste adres. Wij leveren uitsluitend kwaliteitswerk af met ons professioneel & gepassioneerd team. Hierbij hanteren wij de beste prijs/kwaliteit garantie!
3.
Topservice
Persoonlijke service waarbij u centraal staat is voor BSD heel belangrijk. Daarom kan u er op rekenen dat wij onze afspraken, termijnen en prijzen altijd nakomen. Alleen zo kan de samenwerking in vertrouwen verlopen en met voldoening beëindigd worden!
ONZE WERKWIJZE
1.
O
FFERTE
Tijdens een eerste gesprek wordt samen met u het plan doorgenomen. Zo wordt er op basis van uw specifieke wensen en bouwplannen een duidelijke en gedetailleerde prijsofferte gemaakt.
2.
A
ANNEMINGSCONTRACT
Na goedkeuring van onze offerte wordt een aannemingscontract opgesteld. Hierin wordt de overeengekomen prijs, het starten der werken en de uitvoeringstermijn vermeld. Evenals de betaling van de voorschotten. Dit gebeurt schijf per schijf naargelang de werken evolueren.
3.
S
TART EN OPVOLGING
Elke dag opnieuw zet ons bouwteam zich in om van uw huis een thuis te maken. Elk project, groot of klein, wordt met evenveel zorg begeleid. Alleen u, als bouwheer, bepaalt wat onze inbreng in uw huis is.